Länge sedan!

Hej!
 
Har inte hunnit blogga! Förlåt för de. Ska försöka blogga mer! Såg att Johanna var inne och bloggat. Äntligen har hon lärt sig blogga ;) Men jag såg en gullig miss... Hon tog på kategori Mikaelas liv. Men då har jag ju bloggat mer :P Måste berätta det någon dag. Förresten sitter jag hemma och väntar på att hon ska bli klar i stallet. Vi skulle ses efter de. Och imorgon drar jag till Vibäck med familjen. Längtar ska bli skit kul!  =D

Men nu hinner jag inte skriva mer. Hej då! =)

BlandatSitter hemma med Freja i famnen (min katt) Ska till stallet kl 6 och rida med Ebba som ska ta hand om
Lootha medans Maja är borta. Imorgon ska vi rida långritt det ska bli jätte kul!:) Hoppas det blir mycket gallop , igår slog jag mitt egna hopp rekord! (på häst) jag har bara hoppat 1meter & 5 cm men igår hoppade jag 1m & 10cm det går bara uppåt!:) ha en fortsatt dag! SSka försöka hitta på nånting kanske ska läsa lite i sista Twilight boken så länge vi båda andas hej svej:)

Tina! <3

Hej!
Sitter hemma hos Tina och väntar på Pizza. Vart på stan och köpt två linnen. Ännu fler ;)
Och då fick jag åka moppe till Tina. Super kul! =D Sen ska vi kolla på två jättefina filmer. En barn film samt Avatar =) När vi kom till henne så satte vi oss vid darton en stund. Sen vart vi sugna på att bada. Så åkte vi till Råbybadet.
P.S Ska sova hos henne i natt! Superkul! =) D.S

Oss! =)

Hej! Vi har inte hunnit blogga något. Så nu gör vi ett försök! Idag har Johanna blivit sjuk. Så synd! Men där i mot så är jag frisk. Så idag ska jag städa, göra ansiktsmask och sitta vid darton. Men jag följde med Johanna ut på sjön så här får ni två bilder från de! =)


jag =)Jojjo =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0